početak GRADSKA Градска власт ускоро креће са видео надзором грађана!

Градска власт ускоро креће са видео надзором грађана!

od nedelja
615 pregleda

85. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
На данашњој 85. седници Градског већа дата је сагласност на ценовник улазница за 23. Југословенски позоришни фестивал „Без превода“ који се одржава почетком новембра. Цене комплета карата се крећу од 5 000 до 10 500 динара и по ценовнику предвиђене су различите цене за промотивни период, период претпродаје и период редовне продаје.
Чланови Градског већа су донели одлуку да Гордана Урошевић, која је и до сада вршила дужност начелника Градске управе за послове органа града, општу управу и друштвене делатности обавља ту функцију и у наредна три месеца.
У циљу унапређења система јавне безбедности и безбедности саобраћаја уз централизован видео надзор градски већници су донели одлуку о набавци опреме за контролу безбедности саобраћаја, видео надзор и детекцију прекршаја. Постављањем ове опреме на Златиборском путу, затим на раскрсници код Прве основне школе и на Тргу Светог Саве, али и на другим јавним површинама знатно ће се подићи ниво безбедности грађана и њихове имовине.
Градско веће је донело и одлуку да се у наредне три године уложи 60 милиона динара за унапређење система јавне расвете на територији града Ужица у циљу рационализације потрошње електричне енергије. Процена је да ће се ова инвестиција кроз уштеде вратити за четири године.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.