početak AKTUELNO Јутка и Циго

Јутка и Циго

od nedelja
566 pregleda

У мору иритирајућих вести које свакодневно стижу из напредњачких редова, од њихових небројених глупости које онако бахати, грозни, тупави, пуни себе и свог врховног јуришника чине, две завређују посебну пажњу.
Тачније, ове две најјасније показују о каквом се тужном циркусу ради.
Елем, ова два типуса, гнуа, ове две бахате сподобе које су испливале из најцрњег људског талога, са самог дна човечности и винули у готово сам врх политичке сцене на локалу, најбољи су доказ колико су напредњаци, изузев оно пар београдских превараната који сеире по телевизијама, у ствари никакви са кадром којим располажу по Србији.
Милутин Јеличић Јутка, председник општине Брус и Драгољуб Симоновић Цига, председник општине Гроцка, оптужени и против којих се води кривични поступак не посустају. Први, оптужен за сексуално узнемиравање и злоупотребу службеног положаја, планира да следеће недеље у Брусу организује митинг подршке самом себи!
Гај Јулије Цезар да му се поклони. Краљ, човек победио самог себе! Упркос оштрим критикама од Шизоја лично, задригли јебач се и даље брани, или бар покушава да се одбрани.
Други, ухапшен због подстрекивања на кривично дело, члан је Главног одбора СНС и Председник општинске комисије која треба да утврди да ли он и даље може да обавља функцију првог човека општине?!?
Алелуја мајсторе!
Мој наклон до земље.
Закон?
Ко јебе закон у земљи Штрумпфова!
Симоновић ми је својевремено био директор на железници и из тог периода се сећам приче коју су ми испричале колеге са Мокре Горе.
Једном приликом је на пословни ручак у Мокру Гору дошао тада актуелни директор Цига са екипом пословних партнера из Италије. Поред “птичијих јаја и млека од ноја” за ту прилику су поручени специјални тартуфи који коштају и до 100.00 долара по килограму. Томпуси се не рачунају.
Прегледач кола, то је онај тип који чука чекићем точкове вагона, хоће тартуфе и томпус?
А смешан нам Шојић из Беле Лађе?
Пуна нам земља живих Шојића. Где год закорачимо ногом, у коју год државну институцију да крочимо, факултет, школу, искочи неки Шојић!
Мицике певају, Шојићи плаћају, а стока се воза аутобусима од града до града и храни болесни его Вође.
Он расте, а Шојићи ташунају.
И сад треба да будемо шокирани што Јутка и Циго слободно шетају. И не само што шетају, већ не намеравају власт да предају.
Тако је свуда, верујте ми, од Врања до Суботице, од Бора до Ужица, где год да погледамо, неки Шојић нам са “билбордера” маше и позива нас на здрав разум!
Само је тог разума све мање, а врата Лазине клинике изгледа нису закључана како треба.

Владимир Гредељевић (Ужичка недеља 1007)

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.