početak POLITIKA Otvorene prostorije Srpske narodne partije

Otvorene prostorije Srpske narodne partije

od nedelja
670 pregleda
Prostorije Srpske narodne partije

Prostorije Srpske narodne partije

Srpska Narodna Partija danas je svečano otvorila svoje prostorije u Užicu.

“Mi smo danas zvanično otvorili stranačke prostorije u Užicu, ali to ne znači da mi već nismo počeli sa radom ranije na formiranju opštinskog odbora i sada će našim članovima biti lakše, jer će imati svoje prostorije za dogovore oko programa i akcija”, rekao je Milan Stamatović ispred Srpske Narodne Partije.

Milan Stamatović

Milan Stamatović

“Ovo je partija desnog centra koja je protiv ulaska u Evropsku Uniju, ali nije protiv Evropske Unije i zalaže se za čvršću saradnju sa Ruskom federacijom. Ovih dana smo pokrenuli inicijativu protiv uvođenja sankcija Rusiji što bi za Srbiju bilo pogubno i imalo katastrofalne posledice”, istakao je Stamatović.

Vladan Virijević

Vladan Virijević

“Inicijativni odbor Srpske Narodne Partije u Užicu otvorio je danas u 5 do 12 vrata svim našim sugrađanima koji žele da se priključe da zajedno sa nama naprave novu političku opciju i novu prekretnicu na političkoj sceni našeg grada. Ono što možemo da istaknemo je da je SNP u prethodnom periodu se pridružilo dosta mladih ljudi koji žele aktivnije da se uključe u društveni život grada Užica”, rekao je Vladan Virijević, koordinator inicijativnog odbora Srpske Narodne Partije u Užicu.

 

N. Kutlešić

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.