Otvorene prostorije Srpske narodne partije

Prostorije Srpske narodne partije
Prostorije Srpske narodne partije

Srpska Narodna Partija danas je svečano otvorila svoje prostorije u Užicu.

„Mi smo danas zvanično otvorili stranačke prostorije u Užicu, ali to ne znači da mi već nismo počeli sa radom ranije na formiranju opštinskog odbora i sada će našim članovima biti lakše, jer će imati svoje prostorije za dogovore oko programa i akcija“, rekao je Milan Stamatović ispred Srpske Narodne Partije.

Milan Stamatović
Milan Stamatović

„Ovo je partija desnog centra koja je protiv ulaska u Evropsku Uniju, ali nije protiv Evropske Unije i zalaže se za čvršću saradnju sa Ruskom federacijom. Ovih dana smo pokrenuli inicijativu protiv uvođenja sankcija Rusiji što bi za Srbiju bilo pogubno i imalo katastrofalne posledice“, istakao je Stamatović.

Vladan Virijević
Vladan Virijević

„Inicijativni odbor Srpske Narodne Partije u Užicu otvorio je danas u 5 do 12 vrata svim našim sugrađanima koji žele da se priključe da zajedno sa nama naprave novu političku opciju i novu prekretnicu na političkoj sceni našeg grada. Ono što možemo da istaknemo je da je SNP u prethodnom periodu se pridružilo dosta mladih ljudi koji žele aktivnije da se uključe u društveni život grada Užica“, rekao je Vladan Virijević, koordinator inicijativnog odbora Srpske Narodne Partije u Užicu.

 

N. Kutlešić

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.