početak GRADSKA Промењен Статут града

Промењен Статут града

od nedelja
652 pregleda

skupstina-grada-uzica-2

Седница Скупштине града
На дневном реду Скупштине града, нашлe су се најпре одлуке о престанку манадата неким одборницима и предлог одлуке о приступању изменама и допунама Статута Града Ужица, о чему ће Ужичка недеља детаљно обавестити читаоце у писаном издању.
Одборници су разматрали и извештаје о раду установа културе Народног музеја, Народног позоришта, Народне библиотеке, Историјског архива, Градске галерије, Градског културног центра, али и Туристичке организације, Туристичке организације регије Западна Србија, извештај о раду Дечијег одмаралишта Златибор и извештај о раду Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању.

skupstina-grada-uzica-3

Дат је предлог решења о давању сагласности на измене и допуне програма пословања ЈП Велики парк за ову годину и предлог одлуке о давању сагласности на одлуку надзорног одбора ЈКП Водовод о повећању вредности грађевинског објекта водоводне и канализационе мреже.

skupstina-grada-uzica-5

Усвојен је предлог одлуке о изради плана детаљне регулације „Слободна зона Ужице“ у Севојну, предлог одлуке о отуђењу и прибављању непокретрности у јавној својини града Ужица, предлог одлуке о изменама одлуке о држању животиња и предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о мерама заштите од буке.
Такође, Скупштина је усвојила одлуку о изменама и допунама одлуке о радном времену угоститељских, занатских и трговинских објеката на територији града.

skupstina-grada-uzica-6

Усвојен је предлог решења о продужењу манадата в.д. директора Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању, предлог решења о разрешењу једног члана надзорног одбора ЈКП Биоктош, предлог решења о образовању савета за задравље и предлог решење о разрешењу и именовању једног члана Градског штаба за ванредне ситуације.

Љ.К.

skupstina-grada-uzica-9

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.