početak KULTURA Užička nedelja i bioskop ART nagrađuju!

Užička nedelja i bioskop ART nagrađuju!

od nedelja
494 pregleda

Pošaljite mejl na uzickanedelja@gmail.com  i osvojite nagradu!

(obavezno napišite vaše podatke, adresu i telefon i naznačite za koji flim želite karte)

NAJBRŽI DOBIJAJU PO 2 BESPLATNE KARTE ZA SLEDEĆE FILMOVE:

PONEDELJAK- 09.03. 2015 u 16h – Ovčica Šone

UTORAK- 10.03.2015 u 19h – Sedmi patuljak

SREDA- 11.03.2015 u 22.15h – Fokus

REPERTOAR BIOSKOPA 04.03 – 11.03.15.

SALA 1 – 16h

OVČICA ŠONE

Cena ulaznice: 250 din.

Žanr: animirani, komedija / Trajanje: 85 minuta / Režija: Mark Burton, Richard Goleszowski

Prva bioskopska avantura popularnog crtanog junaka malih ekrana koga obožavaju i devojčice i dečaci! Kada Šone odluči da uzme slobodan dan kako bi se malo odmorio, upada u čitav niz nevolja sa svojom družinom. Umesto dana provedenog u leškarenju, zajedno sa svojim prijateljima moraće da pronađe put koji ga vodi kući strmoglavivši se slučajno s velikog brda.

SALA 1 – 17.30h, 20h

BIĆEMO PRVACI SVETA

Cena ulaznice: 300 din.

Žanr: avantura, komedija, sport / Dužina trajanja:125 min / Režiser: Darko Bajić

Od producenata najgledanije domaće filmske i TV sage „Montevideo“, firme „Intermedia Network“, u februaru dolazi još jedna istinita sportska priča koja je posvećena košarci. „Bićemo prvaci sveta“ je priča o četiri pionira koji su osnovali Jugoslovensku školu košarke i koji su zaslužni za razvoj ovog sporta u Evropi – Nebojša Popović (Strahinja Blažić), Borisav Stanković (Aleksandar Radojičić), Radomir Šaper (Miloš Biković) i Aleksandar Nikolić (Marko Janketić).

Centralni događaj je finalna utakmica na Svetskom prvenstvu u Ljubljani , 1970. godine, između timova Jugoslavije i Sjedinjenih Američkih Država. Iz vizure glavnog lika Nebojše pratimo razvoj i životni put entuzijasta koji su svojim profesionalizmom, idejama i naporima ostvarili svoj san – prvu zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu, uz ogromnu pomoć istomišljenika iz svih krajeva bivše zemlje.

SALA 2 – 19h

SEDMI PATULJAK

Cena ulaznice: 200 din.

Žanr: komedija, animirani, sinhronizovan / Trajanje: 87 minuta / Režija: Boris Aljinovic, Harald Siepermann

Sedam patuljaka, 18. rođendan, dva zmaja (jedan pravi, a drugi je zla vila), poljubac ili sto godina sna – sve su to sastojci za sjajnu bajku. Ali zbog jednog malenog patuljka, nastaće haos…

Princeza Rouz će na 18. rođendan postati punoletna, ali će i kletva Pupoljka prestati. Kad se to konačno desi, Bubi, najmanji od svih patuljaka, oslobodiće kletvu zle vile Delamorte na Rouzinoj rođendanskoj zabavi. A to će imati strašne posledice! Ceo zamak i svi gosti će se istog trenutka zalediti, samo će patuljci uspeti da se spasu. Ali će morati da nađu jedinu osobu koja može da razbije čini… Ovo će možda biti najveća avantura u njihovim životima! I moraće da daju sve od sebe da bi spasili princezu i sve ljude u
Fantabularazi…

SALA 1 – 22:15h

FOKUS

Cena ulaznice: 300 din.

Žanr: komedija, krimi / Dužina trajanja: 104 min / Režija: Glenn Ficarra, John Requa

Inteligentna i napeta komedija, ali i ozbiljan film koji pokazuje šta sve može da se desi kada nam
neko pomuti razum pa izgubimo fokus.

Iskusni prevarant Niki u stanju je da svakoga uveri u šta god poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lepa Džes sa molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje se odmah razumeju i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga. Bolje od ikoga pre ona savladava tajne zanata, iako je u stvari reč samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje. Mozak je spor i ne može da prati više stvari u isto vreme. Zato ga cimni s jedne, a uzmi mu s druge strane. A upravo će Džes cimnuti Nikija tamo gde je najtanji: dok se on sve više i više zaljubljuje u prelepu plavušu, počeće da gubi fokus i donosi vrlo rizične odluke.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.