početak AKTUELNO Саопштење владајуће коалиције 29.07.2015.

Саопштење владајуће коалиције 29.07.2015.

od nedelja
715 pregleda

Саопштење владајуће коалиције 29.07.2015.

Непримерена реакција!

Поводом обележавања 25 година од формирања Социјалистичке партије Србије, у Градском културном центру, политичке странке које чине владајућу коалицију у Скупштини Града имају јединствен став!
1. Да је поменути скуп организован на достојанствен начин и да је по свим критеријумима примерен времену у коме живимо.
2. Да не постоји ниједан објективан разлог да се музика која се том приликом могла чути прогласи непожељном било где, а посебно не у Градском културном центру.
3. Да је реакција директора Градског културног центра на критике једног дела суграђана била непримерена.
Градски културни центар је установа свих грађана Ужица, чији програм захтева садржаје који ће задовољити укусе и потребе широког слоја корисника. Свођење понуде на културне садржаје, па и музику, коју подржава само један круг грађана учинио би Градски културни центар непожељним местом за велику већину осталих грађана.
Владајућа коалиција ће увек подржавати право свих да искажу своје мишљење, али ће се борити и за право оних који су неоправдано критиковани да добију своју сатисфакцију.

ПУПС, ЈС, НС, СДПС, СПО, ДСС, ПСС,СНС

Comments

comments

Povezani tekstovi

8 više komentara

Dario 29. јул 2015. - 21:00

JESU LI ZAKUPILI PROSTOR??? JESU LI ZAKUPILI PROSTOR??? JESU LI ZAKUPILI PROSTOR??? JESU LI ZAKUPILI PROSTOR??? JESU LI ZAKUPILI PROSTOR??? JESU LI ZAKUPILI PROSTOR??? JESU LI ZAKUPILI PROSTOR??? JESU LI ZAKUPILI PROSTOR???

ponovi
Micro 29. јул 2015. - 21:21

Licemerno od strane SPS-a, mesto da brinu o pravim problemima grada oni pokusavaju da smene Zlatića koga su sami tu postavili.

ponovi
Maksi 29. јул 2015. - 21:28

To je taj SPS modus sve dok cutis i radis odgovaras im, kad krenes da ih kritikujes odma si zreo za smenu.Dokle vise sujeta,zar nemamo dovoljno problema u gradu da moramo da se bavimo i kakva se muzika svira.

ponovi
Stanko 29. јул 2015. - 23:11

Sa politikom SPS-a smo se dobro upoznali 90-tih, ali nista se nisu promenili, brinu samo za svoje interese i svoju neku “cast”, a neki se bori za zivot i da se prehrani. Zapitajte se da li je sad toliko vazna smena nekog direktora, i to mladog, ili su bitniji problemi. Svako zasluzuje drugu sansu, narocito mlad covek.

ponovi
Gorica 29. јул 2015. - 23:34

Nema ovde nevinih. Zašto ih je Zlatić uopšte pustio u GKC bez para, kao što naplaćuje ostalima. Zašto ih je napao pa onda im se izvinjavao. To samo govori da je nedorastao funkciji. I zato mora da ode.
Inače ceo DSS u Užicu je u sukobu interesa i Pejić koji ima dve funkcije u Direkciji i veću, ovaj u Deponiji, a stranka i ne postoji.

ponovi
Rajko 30. јул 2015. - 01:35

Ako su bili Mrka i Mrkuta na proslavi, ja im “oprastam” sve, inace ako nisu bili, onda nista! Molim vas i vi im “oprostite” ako su bile takve dve estradne gromade, jedna politicka, a druga estradna! 🙂

ponovi
Branislav 30. јул 2015. - 01:49

Aaaaaa pa SPS trazio da se smeni Zlatic za koga su medj’ prvima trazili da se postavi… Boris je za njega institucija bre!

ponovi
srdjan 30. јул 2015. - 07:41

Treba pitati gradonačelnika šta misli o ovome, jer je on predložio ovog omladinca za direktora, To je njegov kadar iz DSS-a.

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.