početak DRUŠTVO ПОЧЕТАК ЛЕТЊЕ СЕЗОНЕ САОБРАЋАЈА МУЗЕЈСКО-ТУРИСТИЧКОГ ВОЗА „НОСТАЛГИЈА“

ПОЧЕТАК ЛЕТЊЕ СЕЗОНЕ САОБРАЋАЈА МУЗЕЈСКО-ТУРИСТИЧКОГ ВОЗА „НОСТАЛГИЈА“

od nedelja
613 pregleda

МОКРА ГОРА
Од 01. априла 2016. год. почиње летња сезона саобраћаја музејско-туристичког воза „Носталгија“. Воз ће саобраћати свакодневно на релацији Мокра Гора-Шарган Витаси-Мокра Гора са два редовна и два факултативна поласка. Редовни поласци су у 10.30 и 13.30 часова, а факултативни се уводе по потреби у зависности од интересовања у 8 часова и у 16.10 часова.

У односу на претходну сезону цене су непромењене. Карте за одрасле износе 600 дин. за децу од 6-14 година 300 дин. док је за децу до 6 година вожња бесплатна.Такође, постоји могућност закупа овог воза како дању тако и током ноћи што је посебно атрактивно. Цена се креће од 60 хиљада динара за закуп са дизел вучом и 120 хиљада динара са парном вучом. За изнајмиљивање воза током ноћи потребно је издвојити 70 хиљада динара.


Атрактивни музејско – туристичком комплекс „Шарганска осмица“ туристима нуди и смештајне капацитете у коначишту “Осмица” са 50 лежајева у двокреветним и трокреветним собама као и апартманима. Коначиште располаже мултимедијалном салом која је опремљена најсавременијом опремом.

У пријатном амбијенту овог комплекса налази се и ресторан где гости могу уживати у најразноврснијим специјалитетима мокрогорског краја. На станици Јатаре смештен је још један угоститељски објекат где се у пријатним летњим вечерима може уживати у пажљиво одабраном музичком програму.

„Инфраструктура железнице Србије“ а. д.

сродни линкови:

ПЕШКЕ СА ПАЛИСАДА ДО МОКРЕ ГОРЕ

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.