početak KOLUMNE Пролазе дани и педер балови

Пролазе дани и педер балови

od nedelja
694 pregleda

KOVAC

ПАЛЕСТРИКА УПИТНИКА: ПИШЕ: ПРЕДРАГ КОВАЧЕВИЋ

Залудео сам се с кошарком у последње време. Литванци сви неки фенси, подшишани, нико истетовиран, тренер им ко неки профа. Подсећају ме на оне наше кошаркаше интелектуалне од пре 30 година… Много зезнути, довели публику која игра заједно са њима, све раде, звижде, галаме нарочито кад су су слободна бацања. Тако сам приметио иако се не разумем у кошарку, да ми је нервирање око исте је сасвим солидно. Да сада пређемо на озбиљне теме на неозбиљан фазон, тако хоћете да прочитате… Није баш ко афоризам: “Само да прође ова демократија, па да опет живимо као људи”, али занимљиво је.
И тако, сутрадан сам гледао Вучића у јутарњем на Пинку, није ништа ново рекао, грдио је оне старе које обично грди и остале познате приче, и то око избора. Ваљали би избори “иако тада стају процеси опоравка(?)”, ма шта то значило. Ипак би избори били добри за Ужице, по мом скромном мишљењу. Надам се да су Ужичани видели шта се догађа када се гласа за странке, а не за људе. Коалиција од 9 рогова у врећи нас успорава и “зајебава”, што рекоше ови с “форума” код Парчића… Шта имају наши политичари (може и ужички)? Поштовање према себи. Шта немају? Поштовање према другима и одговорност за своје поступке. Шта да чине? Јединоставно је, само да обједине ове три ствари.
Свет као да је постао ненормалан откако је постало могуће гледати филмове на телефону, слушати радио и све остало што се данас ради… на телефону… Каже једна мала да се преко телефона заљубила, преко порука, вибера и ко зна чега још шта данас има на телефону.”Заљубила сам се” – У кога? питам. – У једног момка – У сад ми је лакше, ја мислио у вукодлака… А она: “хихихи хи… Могла је бити и девојка, шта фали?”
У Немачком парламенту рекао неки од њихових посланика: “Ја сам геј то је океј”… Вучић рекао: “Ја на то сутра нећу ићи, моје је да им држава обезбедим безбедност, ја радим свој посао… (…) Али ићи ће Синиша Мали, рекао да неће пропустити ха ха ха”… Педер из организације “педер бала” каже: “Ми чинимо држави услугу тако што испада да је толерантна и приближавамо је ЕУ, не знам што то радимо?”. Опет овима што би побили све педере за све крив Вучић, па га боје бојама са педерске заставе на постерима. Због ових антипротивних та педерска удружења су ојачала. Фазон је у томе што их више малтретирају они то више користе политицки и све више траже… то око бракова, усвајања деце итд… Педери кукају на правну државу, као да само њима није правна… Кад је неправна, свима беспомоћнима је таква… Што мање публицитета око оваквих догађања прајдовања, свима је боље.
“Педер бал”, тако се звало некад то док нисмо постали овако “фини” с енглеским речима: прајд, геј, транс прај’ и та парада поноса, “Понос транс особа” итд… “Транс родне особе” то му дође нешто између, неки нови на “педер балу” тј “Паради поноса”… Е баш га претерују ови на Б92 директан пренос а ријалити им пун трансродних… Ма ‘ебеш ове сензације, да ја нешто корисно раднем, има нека паприка, парадаиз да се самеље… “Тарансродни”, нису они што се мислило кад су се родили, хи хи хи, никако да ми изађу из главе…
Кад је била највећа фрка око “педер бала” пре неку годину рекао сам да је све то због тог беспотребног публицитета и те беспотребне мржње. Прихватимо их као другачије, свемирску метафизичку аномалију сељења душе у погрешно тело и молим лепо. Нек шетају са тим балонима и шареним заставама, то је једном годишње и ако нема беспотребног публицитета, нема ни проблема. Шта мене брига шта они раде у својим креветима, не гледам ни порниће, што бих гледао како се други сексају, или чине разне гадости и после се као ишћђавао… Ма заболе ме као што ме заболе и за ријалити програме… Кад не могу да задовољим своју радозналост мене баш брига нарочито за то опште познато. Док се нико не меша у мој живот или ме угрожава нико ми не смета. Друга је прича, ако пређе ту линију…Онда се претварам од мачорчета у гадног тигра људождера. Уствари таква нам је већина, ако нас неко угрози или нам угрози породицу… И то је сасвим у реду и потпуно нормално у људској природи.
Ја сам за то да интима остане у спаваћим собама и на пустим местима, ма ко то био. Ето заврши се ПБ, никоме није ни длака с главе зафалила. Министар културе, који је био један од ретких политичара који је прајдовао, рече да је се у том смислу напредовало захваљујући Влади… Педери се после жалили да им није било лепо, нису се опустили, јер су били опкољени са толико полицајаца… А Вучић рекао да никад нису задовољни, ни кад их бију, ни кад их штите… Рекао да поднесу захтев да следећи пут нема полиције да уштеди за државу 800.000 евра. А наша и руска Црква се опет анемично мешаше са повеликом Исусовом сликом у овоземаљске глупости… Исусу није ништа сметало што смета данас црквама, највише му је сметало среброљубље, што не смета данашњим црквама.
Углавном то што се она глупача Станија звана “старлета” (ваљда то значи – звездица) шегачи са Исусом, никоме не смета, само педери трн у оку… Као да нису присутни на планети откако је света и века… Људи, како су лепи ови дани и вечери када заборавимо на вести, новине, политику, само се шегачите са политичарима и једноставно уживамо. Јес’ да имам осећај да сам данас нешто важно пропустио на политичкој ријалити сцени Србије, али ми је толико лепо да ме, како да вам кажем, искрено заболе.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.