početak AKTUELNO Сајам иновација у Зрењанину

Сајам иновација у Зрењанину

od nedelja
527 pregleda

Комора Ужице на Сајаму INOCOOP 2015 у Зрењанину

komora dragoslav užice

Традиционално Комора Ужице, представљајући привреду ужичког региона, учествује на Сајму иновација, кооперација и предузетништва INOCOOP у Зрењанину. И ове године у времену од 27-29.08.2015. године овај XVI сајам је окупио велики број привредника и представника институција из Србије и суседних земаља.
У оквиру свог штанда РПК Ужице је представила привредни програм и пословну понуду излагача. Ове године то су били: Занатска радња Етно Стил – Ужице, Металопластика АД – Чајетина, Metalflex ДОО – Ариље, Предионица Алемпијевић – Бела Земља, Терморад гроуп ДОО – Пожега и Emilio Stecher ДОО – Пријепоље.
Министарка пољопривреде и заштите животне средине, проф. др Снежана Богосављевић отворила је, 27. августа 2015. године, XVI сајам иновација, кооперација и предузетништва „INOCOOP 2015“, у Зрењанину.
На овај начин је пружена прилика излагачима да свој производ и услугу представе великом броју посетилаца и пословном свету као и да директним контактом дођу до нових пословних партнера и клијената.
Домаћин сајма, Град Зрењанин и РПК Зрењанин, организовали су бројне културне и пословне сусрете и манифестације. Истог дана је одржана промоција града Ваљева, као града партнера на Сајму INOCOOP 2015, где су представљене пословне и туристичке понуде града Ваљева.
Другог дана сајма је одржана промоција сточне хране фирме „Сандерс“ из Темерина, који је реномирани произвођач у овој делатности.
На сајму су се представиле све регионалне привредне коморе Србије и уједно презентовале производе из региона које оне обухватају. На штанду Регионалне привредне коморе Ужице, највише заинтересованих је било за туристичку понуду Региона као и за произвођаче из металске индустрије.
Сајам је свечано затворен у суботу, 29. августа 2015. године.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.