početak ZABAVA Bioskopski repertoar do 19. avgusta

Bioskopski repertoar do 19. avgusta

od nedelja
836 pregleda

F42015

SALA 1 – 18h

MALCI

Cena ulaznice: 250 din.

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.

Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti.

SALA 1 – 20h

HAOS U NAJAVI

Cena ulaznice: 300 din.

Nijedan savremeni reditelj nije opisao haotični ljudski život s takvim komičnim i kulturno-antropološkim darom kao što je to Džud Apatov.
Apatov je poznat i po tome što pomaže novim komičarima da se probiju u „mejnstrim“, od Seta Rogana do Lene Danam. Sada, u svom petom filmu koji režira, Apatov ponovo donosi portret nezaboravnog lika, i glumu nove zvezde komedije, koja je i napisala scenario za film „Haos u najavi“, Ejmi Šumer. Ona tumači lik žene koja živi život po svojim pravilima i nikome se ne pravda zbog toga, čak i kad bi možda trebalo

SALA 1 – 22h

FANTASTIČNA ČETVORKA

Cena ulaznice: 300 din.

Najdugovečniji Marvelov tim super junaka dolazi na velika platna u priči o mladim autsajderima koji menjaju svoje fizičko stanje na neverovatan način kada se teleportuju u udaljene i opasne svetove. Ujedinjeni, ovi neobični heroji moraće da spasu Zemlju od bivšeg prijatelja koji je od jednom postao opaki neprijatelj.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.