početak KOLUMNE Бот

Бот

od nedelja
700 pregleda

Дефиниција би могла да звучи овако: најнижи облик љиге од човека, без обзира на боју којом фарба своје реченице по друштвеним мрежама, зове се БОТ.
Посао му је искључиво писање коментара, тачније хвалоспева, о лидерима странака за које ботују, наивно верујући да ће на тај начин утицати на мишљење људи који их прате и читају све те лажи, глупости, а понајвише идиотлуке у писаној форми.
У принципу раде за новац, поједини за обећано запослење, неки други да заштите већ постојећи посао добијен по партијској линији, али постоје и случајеви ботовања чисто идеолошке природе, тачније из убеђења. Ови потоњи су убедљиво највећи ретарди и генерално су најопаснији.
Са њима у комуникацији, ако баш ступите у комуникацију, што вам лично саветујем да избегавате, треба бити посебно опрезан и водити рачуна о речима које користите. Разјарени су, осветољубиви, без јасно сагледане шире слике и увек спремни да пријаве, блокирају, а поједини и физички обрачунају са неистомишљенницима.
Последњи пример ботовања је у вези испуштања воде из Заовинског језера и јасно показује сву глупост којом се тренутно одликују ботови Српске напредне странке.
Како другачије назвати, осим идиотом, особу која има трун разумевања за бахатост руководства ЕПС-а?
Свака иоле нормална особа кад погледа слике које су ових дана преплавиле све друштвене мреже, може само бити згрожена оним што види.
Наравно сем ботова. По њима је и тај чин део мудре политике актуелног председника, премда не могу баш никако да појмим какве везе имају Шизоје и извоз електричне енергије, сем ако амбициозни батица и ту није умешао своје лепљиве прстиће?!
Биле би ми потребне две странице овог часописа да копирам и покажем све бисере које пишу, што наравно није могуће, али ћу издвојити једну са Твитера: „Језеро је испуштено по редовном годишњем плану, а ви сви који мрзите нашег председника и чините све да му наудите, можете само да му пљунете под прозор!”
Сиц!
Опа бато.
Мрзимо председника…
Значи, ако се у овој земљи било шта ради наопако, нипошто се о томе не сме јавно дискутовати, писати или критиковати, јер забога, то је аутоматски чин уперен против Шизоја.
Хахахахаха…срећом су разоткривени, нестала су шифрована имена, а њихов идентитет је јасно познат свима које то занима.
Уставом је загарантовано право сваком појединцу у овој земљи на слободу говора, самим тим и доброг зајебавања, сем ако се тим чином неко вређа на верској, националној или родној основи. Ботићи не вређају, они масакрирају, али пошто је држава тренутно Шизоје, може им се и те како.
Само не заборавите, пред зору се мрзне!
Ћераћемо се још ботићи.

Владимир Гредељевић (Ужичка недеља 1009)

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.